Skip to content Skip to footer

Møt Ride Bergen på el-messen

BMW CE 04, praktisk og moro heleletrisk scooter fra BMW.

CE 04 første elektriske motorsykkelen fra BMW og gir oss et innblikk i fremtidens motorsykkel.

42 hk, 130 km rekkevidde, 65 minutters lading fra 0-80%, 2,6 sek fra 0-50 km, pris fra kr 121 000,-, lades på type2 kontakt. Kan søke om ENOVA støtte på inntil kr 25000,-

 CE 04 er også tilgjengelig i en versjon med 15 HK som kan kjøres fra fylte 16 år på førerkortklasse A1/lett motorsykkel.

Om oss

Ride Bergen AS har siden starten i 2001 vokst til bli en av de ledende MC-forhandlerne i Norge. Hos oss finner du noen av bransjens mest kjente merkevarer som BMW, KTM og Husqvarna.Vi er 13 fast ansatte og er lokalisert i moderne lokaler i Åsane utenfor Bergen.

Verkstedet

Hjertet i virksomheten vår er uten tvil verkstedet. Vi har noen av de mest kompetente mekanikerne i bransjen og samlet har de flere tiår med erfaring. De deltar jevnlig på tekniske kurs hos importørene og derfor alltid faglig oppdaterte. Dette sikrer at du får den beste service og oppfølging i etterkant av et kjøp. Hos oss kan du være trygg på at du gjør en god og trygg handel. Vårt salgsteam har vært i bransjen i en årrekke og har lang erfaring gjennom tusenvis av handler. Nøl derfor ikke med å spørre oss, dersom du er i tvil om noe. Om du trenger hjelp til å finne ut hva som passer for deg og ditt budsjett så hjelper vi mer enn gjerne til.

Butikken

Vi har hele 1250 kvadratmeter med butikk som er forbeholdt MC, Vi fører også et stort utvalg av deler, utstyr og rekvisita. Be om et godt tilbud på kjøreutstyr når du handler nytt kjøretøy hos oss!

Vi er en av Norges største forhandlere innen MC, derfor har vi til enhver tid et stort utvalg med kjøretøy stående i utstilling hos oss. Ta turen innom – vi lover at du blir inspirert! Når du velger en stor aktør / forhandler med etablert verksted, solide leverandører og stor kompetanse, så er det din trygghet. Velkommen til Ride Bergen !

Kontakt oss

Vestlandshallen
Åsane Senter 58,
5116 Ulset

Some
Newsletter

Elbilmessen 2023 © . All Rights Reserved.