Skip to content Skip to footer
ELBILMESSEN 2024

Grønn elmobilitet for alle

Vil du være en del av elektrifiseringsrevolusjonen? Bergen og Vestlandet er et episenter globalt for elektrifisering av transportsektoren, med Bergen som verdensrekordinnehaver med mer enn 30% andel elektriske biler! Nå skal alle de spennende aktørene i denne revolusjonen kunne samles til felles inspirasjon og fremming av elektrisk mobilitet midt i dette episenteret! Elektrifiseringsentusiaster arrangerer elbil/elektromobilitets-messe i Vestlandshallen fra fredag 06 til søndag 08 september 2024. Formålet er å vise frem bredden i utvalget av elektriske biler, samt andre former for elektrifisert transportmiddel. Ny teknologi har nye utfordringer, og vi ønsker å tilby en arena der interesserte kan utforske aspekter som lønnsomhet, miljøvennlighet og sikkerhet - og kanskje gjøre en god handel.

Ole Martin Otterlei
Prosjektleder El-messen

Han er utdannet petroleumsgeolog på UiO og har en MBA i «Executive strategy and management» fra NHH bla. Han er initiativtaker og grunnlegger av elbilmessen. Han har også etablert Norstart som ble forløperen til Elbilforeningen. Idag er han leder for Hordaland Elbilforening med ca 11000 medlemmer. For tiden jobber han for Extreme E for å få på plass et løp i Norge i 2024.

Ole Martin Otterlei
Prosjektleder El-messen

Han er utdannet petroleumsgeolog på UiO og har en MBA i «Executive strategy and management» fra NHH bla. Han er initiativtaker og grunnlegger av elbilmessen. Han har også etablert Norstart som ble forløperen til Elbilforeningen. Idag er han leder for Hordaland Elbilforening med ca 11000 medlemmer. For tiden jobber han som CEO for DC Eikefet Aggregates, DC Halsvik Aggregates og DC Seljestokken Aggregates. 

Christine Henriksen Ødegaard
Arrangementsansvarlig El-messen

Christine er utdannet kulturviter, er i innspurten på å avslutte en PhD, og jobber for Bergen MDG. Hun er engasjert i Elbilforeningen nasjonalt og lokalt, og brenner for en mer miljøvennlig verden for fremtidens generasjoner. Hun er folkevalgt, og sitter i bystyret på fjerde året for MDG. El-messen i Vestlandshallen er for henne et spennende prosjekt, der publikum kan få følge utviklingen i elektrifiseringen av transportsektoren i full bredde. 

Werner Svellingen
Arrangementsansvarlig El-messen

Werner er utdannet Cand. Scient (Geologi) fra Universitetet i Bergen, og har også en Master of Technology Management (NHH, NTNU, Harvard & MIT). Han har også erfaring fra internasjonale stillinger i bedrifter som Schlumberger, ENI og Total i tillegg til norske selskaper som Aker Exploration og Rocksource.

Messen fro fremtiden

Bærekraft og kvalitet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Lavt karbonutslipp

Natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Bransjestandarder

Natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Konkurransedyktige priser

Natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.
Top Deals

Best Features

Adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

Kontakt oss

Vestlandshallen
Åsane Senter 58,
5116 Ulset

Some
Newsletter

Elbilmessen 2023 © . All Rights Reserved.