Skip to content Skip to footer

NIO til Elbilmessen i Bergen 

  • Dette er første gang NIO stiller.
  • NIO åpnet i løpet av 2022 sitt første showroom i Bergen

NIO, som åpnet showroom i Kløverhuset (Strandgaten 15, 5013) i 2022, deltar for første gang på Elbilmessen i Bergen. Merket stiller med sin helt nye sedan, NIO ET5: en spennende bil plassert godt under momsgrensen og folkefavoritten NIO ES8, en av de større elektriske SUV-ene på norske veier. I tillegg har NIO med seg en liten godbit. NIO EP9 har flere verdensrekorder under beltet, blant annet fra Nürburgring Nordschleife, der den i mai 2017 fullførte en runde på 6 minutter og 45,9 sekunder, og dermed slo den forrige rekorden for elektriske kjøretøy med over 19 sekunder.

NIO stiller med et knippe spesialister som vil presentere bilene og i tillegg vil presentere NIOs revolusjonerende Battery Swap konsept: der du kan benytte en Power Swap Stasjon for å bytte hele batteripakken i bilen. Denne prosessen gjør det mulig å få en fulladet elbil på rundt fem minutter.

Du kan booke en prøvekjøring under Elbilmessen ved å sende en e-post til butikksjefen for NIO Space Bergen: Bawan Yaseen Omar på bawan.omar@nio.io.


Om NIO ET5

NIO ET5, som i skrivende stund koster fra 426.000 kroner, kommer med det meste av ekstrautstyr, et rent design, IllumiBlade baklykter, soft-close dører, innfelte håndtak, og muligheten til å akselerere fra 0 til 100 km/t på 4.0 sekunder, samtidig som den holder seg under momsgrensen. Som standard leveres NIO ET5 med to klimasoner med antimikrobielle og anti-allergenfiltre, massasjeseter, varme i alle seter, et 4K-dashboardkamera, og vårt mest avanserte selvkjøringssystem, bestående av NIO Adam Super Computing og NIO Aquila Super Sensing.

Hvis du velger komfortpakken (tilleggspris 12.000 kr), vil du også få ventilerte seter, oppvarmet ratt, oppvarmede seter i andre rad, intelligent duftsystem, og belysning i innstigningslister.


Om NIO ES8

NIO ES8 er NIOs største elektriske SUV med en klasseledende akselavstand på 3 010 mm. Bilen leveres med seks eller syv seter. Syvseteren har en klassisk setekonfigurasjon, mens seksseteren har to ekstra romslige seter i andre rad og tradisjonelle seter i tredje rad.

Syvseteren har opptil 1861L bagasjeromsplass, mens seksseteren har opptil 1901L bagasjeromsplass. Til tross for størrelsen og vekten på 2,5 tonn snakker vi ikke om en treg bil, kan NIO ES8 akselerere fra 0 til 100 km/t på bare 4,9 sekunder.


NIO EP9, en av verdens raskeste elbiler, vil være til stede på Elbilmessen. Bilen kan skilte med blant annet banerekorden for et elektrisk kjøretøy fra Circuit of the Americas (02:30,330) og banerekorden for et selvkjørende kjøretøy fra Nürburgring Nordschleife (06:45,900). Muligheten til å se NIO EP9 på nært hold er noe ingen bilentusiast bør gå glipp av.

Ønsker du å prøvekjøre en av modellene våres?
Book her: bit.ly/El-messen23

Kontakt oss

Vestlandshallen
Åsane Senter 58,
5116 Ulset

Some
Newsletter

Elbilmessen 2023 © . All Rights Reserved.