Skip to content Skip to footer

Polestar 2 BST edition 270 kommer til Elbilmessen!  

Polestar 2 BST edition 270 er en ekspertjustert begrenset utgave av Polestar 2 med fokus på kjøreegenskaper. Bilen er basert på Polestar 2 long range dual motor, som tøyer grensene for elektrisk ytelse og kjøreegenskaper, med en rekke skreddersydde og nøye finjusterte oppgraderinger.

Med nøye utvalgte oppgraderinger av kjøreegenskapene, motoreffekten og sikkerheten, skaper Polestar 2 BST edition 270 førerengasjement på bilsportnivå.

Öhlins toveis justerbare frontdempere er designet spesielt for Polestar 2 BST edition 270. Kombinert med oppdaterte dobbeltvirkende bakdempere og spesialproduserte fjærer gir de bedre kontroll over bilen med 25 mm lavere bakkeklaring, raskere styrerespons og optimal trykkbalanse.

Under utviklingen av Polestar 2 BST edition 270 fokuserte Polestar på å perfeksjonere det mekaniske grepet. Resultatet er det spesialutviklede dekket 245/35R21 P Zero, som bygger på dekkspesialisten Pirellis bilsporttradisjoner og gir optimalt grep, stabilitet og kontakt med veibanen i alle forhold.

Den anerkjente italienske produsenten Brembo har konstruert bremsene som er brukt i Polestar 2 BST edition 270. Bremsene bygger på mange tiår med erfaring fra bilsport, og har skiver, kalipere og klosser med økt stivhet og rask respons i alle temperaturer. Samtidig reduserer de vekt, slitasje, støy og støvutvikling.

Velkommen innom vår stand på Elbilmessen for å oppleve Polestar 2 BST edition 270 på nært hold!

Ønsker du å prøvekjøre Polestar 2? Klikk her for å booke deg en 100% uforpliktende prøvetur under el-bilmessen. Du kan også besøke vårt showroom i Bergen sentrum. Fortunen 7, ved Bergen tinghus.

Kontakt oss

Vestlandshallen
Åsane Senter 58,
5116 Ulset

Some
Newsletter

Elbilmessen 2023 © . All Rights Reserved.