Skip to content Skip to footer

Starten på et nytt elektrisk eventyr

Endelig, det er en realitet! 14.-16. april får verdens elbilhovedstad også sin egen messe for el-mobilitet! Starten på et nytt elektrisk eventyr. Mer enn 75% av utstillingsarealet er nå solgt, så nå endres fokus fra salg til opplevelse, både for utstillere og publikum! For å få dette til har messen knyttet til seg dyktige og erfarne samarbeidspartnere som Schibsted, CompassFairs, Letspixel og Vestlandshallen. Som arrangør ønsker vi en tydelig miljøprofil gjennom hele messen; rene og pene stands, god og miljøvennlig matservering, og kildesortering er en selvfølge. Vi skal være grønne tvers igjennom!

Messens visjon er bærekraft, innovasjon og elektrifisering – i luft, på land og til vanns! Elektrisk mobilitet er fremtiden, en reise vil vi være med på. På land er samfunnet godt i gang, med en utrolig høy andel av elbiler i nybilsalget! På messen vil bilforhandlere delta med de nyeste elbilene. Men også på land og vann vil elektrifiseringen akselerere i tiden fremover, og derfor vil det også være innslag av utstillere som formidler innovative løsninger for både el-båt og el-fly. 

For å etablerer en elektrisk verden er det viktig at messen utvikles til et samlingssted for hele fremtidens verdikjede. Derfor vil også elektromontører, foreninger, andre former for el-mobilitet og relevant utstyr være tilstede.

Det viktigste for oss som arrangør er at messen blir en suksess, skaper mer entusiasme og giv for innovasjon, for en bærekraftig fremtid med elektrifisert mobilitet, i luft, på land og til vanns. Takk til entusiastiske og fremoverlente utstillere, som er med på prosjektet – sammen er dette starten på et nytt elektrisk eventyr! 

Kontakt oss

Vestlandshallen
Åsane Senter 58,
5116 Ulset

Some
Newsletter

Elbilmessen 2023 © . All Rights Reserved.